Hårborttagning

Vi anser att alla förtjänar fin hud och som tur är utvecklas teknologin snabbt och nu kan vi erbjuda en helt ny metod för permanent hårborttagning.

Vi använder den absolut senaste LHE™ – tekniken som är en vidareutveckling av IPL och Laser. Tekniken ger snabba resultat genom säkra behandlingar.

Permanent hårborttagning
Alla hud och hårtyper går att behandla, även ljusa hår

För bästa resultat bör behandlingen utföras omkring 6 – 8 gånger, vanligtvis med 4 – 8 veckors mellanrum.

Hur behandlingen går till

Under en kostnadsfri personlig konsultation kan vi besvara alla dina frågor. Vi arbetar med säker och välbeprövad utrustning för att eliminera oönskad hårväxt på ansikte samt kropp.

Ett hårstrå består av tre huvuddelar:

För att kunna förstöra hårlöken sänder LHE™ – teknologin ut en mycket säker ljusimpuls som tillsammans med värmen eliminerar hårskaftet, hårfollikeln och hårlöken utan att skada omgivande vävnad i huden, vilket resulterar i att de behandlade hårstråna alltid är bårttagna. Vilande hårceller kan däremot alltid skapa en ny hårlök som i sin tur skapar ett nytt hårstrå.

Hur upplevs behandlingen av hårborttagning?

Vid hårborttagning upplevs en pirrande känsla. Behandlingen är i stort sett smärtfri och biverkningar är sällsynta. Eventuellt kan huden lätt rodna och svullna upp, vilket försvinner efter ett par timmar.

hårborttagning, Före - Efter
Före - Efter